Wakacje na świetlicy

W tym tygodniu dzieci miały okazję wykazać się kreatywnością podczas tworzenia niezwykłego projektu - akwarium z folii bąbelkowej. Każde dziecko otrzymało arkusz folii bąbelkowej oraz zestaw farb i pędzli. Dzieci z ogromnym zaangażowaniem przystąpiły do pracy, tworząc kolorowe ryby, koralowce i wodorosty. Każde akwarium było wyjątkowe i odzwierciedlało wyobraźnię oraz indywidualne podejście twórców.

Kolejna niespodzianka to wizyta w kinie, gdzie dzieci oglądały film pt. "Gru i Minionki: Pod przykrywką". Śmiech i radość towarzyszyły im przez cały seans, a zabawne przygody Minionków na długo pozostaną w ich pamięci.

W czwartek dzieci udały się na trening, który jest stałym elementem ich tygodniowego planu. Treningi te nie tylko rozwijają ich umiejętności fizyczne, ale także wzmacniają ducha zespołu i uczą współpracy. Dzieci z entuzjazmem uczestniczyły w ćwiczeniach, a ich zaangażowanie i determinacja były godne podziwu.

Cały tydzień był pełen radości i pozytywnych wrażeń. Dzieci już nie mogą się doczekać kolejnego tygodnia.