Rozstrzygnięcie konkursów zorganizowanych w ramach XIII Dni Osób z Niepełnosprawnościami miasta Legionowo

Z wielką radością przekazujemy rewelacyjne wieści z wydarzenia, które miało miejsce 26 kwietnia - rozstrzygnięcia konkursu form scenicznych i medialnych, a także konkursu literackiego i plastycznego zorganizowanego w ramach XIII Dni Osób z Niepełnosprawnościami miasta Legionowa i powiatu Legionowskiego!
Zdobyliśmy wiele nagród i wyróżnień, co jest dla nas ogromnym zaszczytem.
W kategorii GRUPY TEATRALNE – INSCENIZACJE TEATRALNE powyżej lat 16 i dorośli, nasz Teatr "Wkręceni" zajął I miejsce!
To ogromny sukces, za który serdecznie gratulujemy całej naszej grupie!
W kategorii SOLIŚCI i Zespoły Wokalne również mieliśmy świetne rezultaty - Pan Grzegorz zdobył II miejsce za wykonanie utworu „Dni, których jeszcze nie znamy”, a Pani Aleksandra otrzymała wyróżnienie za utwór „Tyle słońca w całym mieście”. Serdeczne gratulacje dla naszych utalentowanych uczestników!
W konkursie literackim również odnieśliśmy sukces - Pan Ireneusz zajął zaszczytne 3 miejsce za pracę "Prawda o życiu chłopaka z Legionowa". Gratulacje za wspaniałą kreację literacką!
Dziękujemy wszystkim, którzy wzięli udział w tym wyjątkowym dniu pełnym inspiracji i talentu oraz gratulujemy wszystkim innym laureatom!
Źródło zdjęć: Powiat Legionowski